Industriell støvsuging for treindustrien

Rengjøring og sikkerhet

Treindustrien produserer mye avfall, spon og flis. Små håndverksverksteder eller store snekkerverksteder har samme behov: å fjerne støv, sagflis og spon for å sikre arbeidstakernes sikkerhet og presisjon.

Det er ikke nok å samle avfallet som faller ned på bakken eller akkumuleres på arbeidsflaten. Et avfallsfjerningssystem må integreres i produksjonsanlegget, som griper direkte inn i kuttere og slipemaskiner for kontinuerlig å gjenvinne produsert avfall.

Valget av din fremtidige flisestøvsugingsenhet må tilpasses størrelsen og vekten på avfallet som skal gjenvinnes.

Industrielle støvsugere utviklet av DU-PUY er svært tilpassbare for å dekke alle behovene til trearbeidere. Innebygde sug-, mobile og kompakte løsninger for generell rengjøring av produksjonsmiljøer, ATEX-sertifiserte eksplosjonssikre produkter for service i malings- og behandlings avdelinger.  Se våre produkt brosjyrer

DU-PUY har løsningen på alle problematikkene dine. DU-PUY utvikler og produserer støvsugere i Italia. Disse industrielle støvsugerne er bygget med de beste materialene, og er robuste og holdbare, og er tilgjengelige med enfasemotorer for sporadisk sug, eller med trefasemotorer med sidekanalblåsere for kontinuerlig sug.

Hvorfor bruke en Industriell støvsuging for treindustrien? Her er tre fordeler:


Øke produksjonseffektiviteten

Muligheten for å bruke en fast sugeenhet på produksjonsmaskiner og behovet for å ha et rent miljø er avgjørende for effektiviteten til produksjonsmaskineriet og kvaliteten på det ferdige produktet. Sagflis og flis vil ikke lenger være et problem.


Giftig tre støv

Den potensielt giftige tre støvet krever maskiner med sertifiserte filtrerings egenskaper (ATEX, TUV).
Alle ATEX-sertifiserte eksplosjonssikre industrielle støvsugere kan utstyres med de mest egnede filtrene.


Tilpasninger

Fra store trebearbeidingsfirmaer til snekkere og små håndverksteder, er vi i stand til å garantere et bredt utvalg av aktuelle løsninger, som hver kan til enhver bransje.

Tilknyttede produktserier

Ønsker du mer informasjon om våre Industriell støvsuging for treindustrien, et uforpliktende tilbud på kjøp eller leie. Fyll ut skjemaet under eller ring oss på telefon 918 19 800