Støvsugere for farmasøytiske og kjemiske laboratorier

Farmasøytiske og kjemiske sektorer krever maksimal kontroll av flyktige stoffer (damper og DUST). Videre er en høy grad av hygiene, sterilisering og rengjøring nødvendig for å forhindre gjentatte risikoer for forurensning i laboratorier, renrom og produksjonsanlegg.

Gulv og maskiner rengjøres med DU-PUY-utstyr spesielt designet for å ikke overlate noe til tilfeldighetene.
I samarbeid med bransjefolk har DU-PUY designet maskiner som kan tilby de mest ettertraktede funksjonene for å sikre sikkerhet og arbeids effektivitet i din virksomhet. Bruk av rustfritt stål, ATEX-sertifisering, absolutt klasse H-filtrering, minimum lydnivå og tilpassede modifikasjoner på maskinene.

DU-PUY laboratorie støvsugere er utformet på en slik måte at det ikke hviler støv på ytre elementer som garanterer et sunt miljø.

En løsning med pneumatisk transport.

Leter du etter en løsning for å flytte råvaren og de ferdige produktene dine fra et punkt til et annet? DU-PUY har utviklet en rekke transportbånd som lar deg flytte pulver og granulat, og unngå risiko for forurensning. Disse pneumatiske transportørene fungerer med enfasede, trefasede motorer eller med trykkluft (Venturi-system) i henhold til behovene til produksjonsanlegget ditt.  Se våre produkt brosjyrer

Enten du trenger å støvsuge produksjons avfall, støv eller håndtere sensitive materialer. Alle våre maskiner er ISO 4-sertifisert og kan godkjennes ATEX klassen.

Hvorfor en Støvsugere for farmasøytiske og kjemiske laboratorier? Her er tre fordeler:


Makismal sikkerhet

De industrielle sugespesifikasjonene garantert av DU-PUY støvsugere, for eksempel ATEX-sertifisering, er avgjørende for å sikre maksimal sikkerhet med tanke på de eksplosive og / eller giftige egenskapene til de støvsugede materialene.


Tilpassede løsninger

Disse spesifikke sektorene krever ofte et høyt nivå av teknisk tilpasning i forhold til den spesifikke produksjonsapplikasjonen. DU-PUY er i stand til å svare raskt og punktlig på alle spesifikke forespørsler.


Hygiene og kraft

DU-PUY industrielle støvsugere og transportbånd dedikert til bruk i kjemisk og farmasøytisk industri inkluderer noen standardfunksjoner, inkludert konstruksjon i rustfritt stål. Robuste, kompakte og kraftige, våre maskiner går ikke på kompromiss med brukervennlighet og levetid.

Tilknyttede produktserier

Ønsker du mer informasjon om våreStøvsugere for farmasøytiske og kjemiske laboratorier, et uforpliktende tilbud på kjøp eller leie. Fyll ut skjemaet under eller ring oss på telefon 918 19 800