Industrielle støvsugere for mekanisk industri

Støvsugere for mekanisk industri

Fjerning av smøreoljer og spon.

CNC og maskinverktøy produserer en viktig mengde metallskrap og spon, i forskjellige størrelser og vekter.

Metallstøvet som sitter fast på maskiner og verktøy støvsuges regelmessig for å sikre at produksjonen alltid kjører optimalt.

For å holde effektiviteten høy trenger ethvert produksjonsanlegg riktig sugeløsning for vedlikehold.

Fjerning av smøreoljer og spon

En enkel og holdbar sugekraft og gjenoppretting

DU-PUY, en ekspert på oppsuging innen mekanisk og bilindustri i over 40 år, har bygget en rekke produkter som er unike på markedet.

Våre støvsugere er designet og sertifisert for suging av smøreoljer, kjølevæsker og emulsjoner blandet med spon mm.
Filtrere og separere væsker fra faste stoffer, en prosess så enkel som den er viktig.

Denne raske makrofiltreringsprosessen gjør det mulig å gjenbruk den sugede oljen ved å introdusere den på nytt i maskinverktøyene som skal gjenbrukes i påfølgende arbeidssykluser, med åpenbare økonomiske fordeler.

Disse industrielle støvsugerne lar deg spare på avfallskostnader, råvarer og logistikk. Fra små verksteder til store produksjonskjeder, har vi en industriell støvsuger eller en sugebøtte som passer for deg.

Vakuum- og flisstøvsugere er maskiner som alltid har blitt verdsatt av våre kunder gjennom årene. Hvorfor ? Fordi DU-PUY industrielle støvsugere er gjenstand for spesiell oppmerksomhet fra designerne våre, med sikte på å gjøre dem stadig mer presise, kraftige og innovative støvsugere på markedet.

DU-PUY støvsugere er designet takket være de mange observasjonene i felt, for å tilfredsstille fagfolk innen mekanisk sektor, bilindustri og tung industri generelt uten kompromisser, i påvente av deres behov.

DU-PUY er bygget med de beste materialene, motstandsdyktige mot tid og mot slitasje av de mest aggressive oljene, og er en reell investering for bedriftens produktivitet.  Se våre produkt brosjyrer

Hvorfor en støvsugere for mekanisk industri? Her er tre fordeler:


Å spare penger

DU-PUY industrielle støvsugere for olje og spon lar deg spare kostnadene ved innkjøp og avhending av smøremidler, takket være deres system for resirkulering av sugede oljer. Takket være et robust og enkelt filtreringssystem kan du tømme akkumulerte flis og filtrert olje hvor du vil.


Økt produktivitet

DU-PUY støvsugere for mekanisk industri og tung industri tillater en avgjørende reduksjon i maskinens rengjøringstider (fra 2/3 timer per tank til 30 min). Færre operatører kreves for rengjøring og nedetiden reduseres betraktelig.


Kraftige støvsugere

OIL-modellene er utstyrt med kraftige enfasede eller trefasede motorer. Effekten til maskinene starter fra 3 kW og går opp til 12,5 kW. Kraftigere systemer kan settes sammen etter kundenes behov. Den elektriske pumpen tillater uavhengig og effektiv væskeutslipp.

Tilknyttede produktserier

Ønsker du mer informasjon om våre Industrielle støvsugere for mekanisk industri, et uforpliktende tilbud på kjøp eller leie. Fyll ut skjemaet under eller ring oss på telefon 918 19 800