Industrielle støvsugere for plast industrien

Støvsugere for plast industrien

Fjern rester og støv enkelt takket være DU-PUY vakuumsystemer

Produksjonsprosessen av plast, som for eksempel i produksjonen av hverdagsgjenstander eller handleposer, består av godt differensierte stadier.

Produksjon og prosessering av plast som polymer, biopolymer, polyetylen med høy, lav og middels tetthet skaper mye avfall og støv som skal fjernes raskt for ikke å bremse den industrielle prosessen.

DU-PUY har utviklet et bestemt utvalg av produkter for denne typen applikasjonen i samarbeid med fagpersoner i sektoren. For gulvrengjøring, på maskinen eller direkte implementert i produksjonskjeden, er det en DU-PUY-løsning.

Fjern rester og støv enkelt takket være DU-PUY vakuumsystemer

Produksjons syklusen inkluderer behovet for å transportere granulater eller pulverisert materiale til automatiske maskiner. Rør og motorer må være diskrete og følge produksjonsbehov. Utvalget av transportbånd utviklet av DU-PUY er innovativt og fullt tilpassbart. Det lar deg transportere lett materiale i tider og steder du bestemmer deg.

DU-PUY industrielle støvsugere for plastindustrien er designet for å øke produktiviteten og kvaliteten på selve arbeidet. Fra rengjøring av ekstruderen og formene, til den pneumatiske transporten av granuler for sprøytestøping, til den generelle rengjøringen av arbeidsmiljøet … en DU-PUY-løsning eksisterer for alle dine behov. Se våre produkt brosjyrer

Hvorfor en Støvsugere for plast industrien? Her er tre fordeler:


Samtidig arbeide

En DU-PUY industriell støvsuger kan også brukes som en sentralstøvsuger for et sentralisert støvsugeranlegg der flere operatører kan arbeide samtidig med betydelige tidsbesparelser og produktivitet.


Høyere effektivitet

Arbeidsplasser rene fra plastrester tillater en økning i produksjonseffektivitet, redusert risiko på jobben, høyere kvalitet på det ferdige trykte produktet.


Pneumatisk transport

Fra plastkorn til det ferdige produktet: Et sentralisert sugesystem kan også brukes til pneumatisk transport av plastpartikler til en sprøytestøpemaskin, som automatiserer produksjonen og gir større kontroll over prosessen.

Tilknyttede produktserier

Ønsker du mer informasjon om våre industrielle støvsugere for plast industrien, et uforpliktende tilbud på kjøp eller leie. Fyll ut skjemaet under eller ring oss på telefon 918 19 800