Industrielle støvsugere for sandblåsing

Industrielle støvsugere for sandblåsing

Hvilke løsninger er tilgjengelige for denne typen tung industri?


Sandblåsings prosessen produserer mange rester. I tillegg til sand blandet med metallskrap, er disse restene sammensatt av løsemidler og må suges ut av dype og vanskelig tilgjengelige steder.

Denne typen arbeid krever bruk av kraftige industrielle støvsugere som er i stand til å jobbe kontinuerlig i et vanskelig miljø og i kontakt med slipende materialer.

Sliptypen som er i bruk er ikke viktig: SA1 SA2, SA2e1 / 2, SA3 – heller ikke dysene blir brukt. DU-PUY har utviklet et nytt utvalg av støvsugere med høy effekt som perfekt oppfyller behovene til profesjonelle sandblåsere.

Denne typen arbeid krever bruk av kraftige industrielle støvsugere som er i stand til å jobbe kontinuerlig i et vanskelig miljø og i kontakt med slipende materialer

Industri støvsugere for sandblåsing med høy effekt, styrke, motstand, modulbasert

DU-PUY har designet og produsert stort utvalg av kraftige Industrielle støvsugere for sandblåsing. De kan leveres i fast eller mobil versjon. Bygget i Italia med de beste materialene og en dyktig arbeidsstyrke, vil dette nye sortimentet gjøre det enkelt og effektivt å fjerne sandrester.

Tilførselen av en slitesterk gummislange garanterer utmerket sugeytelse og praktisk talt uendelig produktlevetid. DU-PUY står ved siden av firmaet ditt og garanterer det mest passende utstyret for rengjøring og vedlikehold av produksjonsanlegget og for alle rengjørings- og sugeproblemer knyttet til industriell sandblåsing. Se våre produkt brosjyrer

Hvorfor bruke en Industrielle støvsugere for sandblåsing? Her er tre fordeler:


Høy vacuum effekt

DU-PUYs kraftige støvsugere muliggjør dyp og omfattende sand suging på vanskelige steder å nå.


Kraftig konstruksjon

DU-PUY-serien er preget av en 5 mm tykk metallkonstruksjon, egnet for å motstå slitasje av metallkorn selv under den mest intensive bruken.


Gjenbruk

SILOS DU-PUY-serien er den ideelle løsningen for raskt å støvsuge store mengder metallsand og tømme dem lett ut i sandblåseren eller gitter for gjenbruk.

Tilknyttede produkt serier

Ønsker du mer informasjon om våre Industrielle støvsugere for sandblåsing, et uforpliktende tilbud på kjøp eller leie. Fyll ut skjemaet under eller ring oss på telefon 918 19 800