Industristøvsugere for papir og kartong industrien

Hva er risikoene involvert i papir og kartong produksjon?

Produksjonen av papir genererer støv og rester som må fjernes fra arbeidsmiljøet. Produksjonsprosessen genererer kontinuerlig store mengder rester av papir og cellulose som skitner arbeidsmiljøene og øker behovet for vedlikehold av produksjons maskiner betydelig. Videre er papir og cellulosepulver svært brannfarlig: ukontrollert, kan det føre til eksplosjoner og forårsake betydelig skade.

Forhåndsregler for å begrense risikoen for ulykker i produksjonen.

For å unngå risiko for ulykker anbefales det å følge følgende forholdsregler: Unngå farlige ansamlinger av papir og cellulose støv som kan føre til brann i papirfabrikken. Rengjør ofte produksjonsanlegg for papir ved å støvsuge rester og støv. Aspirer på en lokal og kontinuerlig måte papir og cellulosefibre som frigjøres under prosessering.

Forhåndsregler for å hindre ulykker i produksjonen

For å unngå risiko for ulykker anbefales det å følge følgende forholdsregler:

  • Unngå farlige ansamlinger av papir og cellulosestøv som kan føre til brann.
  • Rengjør ofte produksjonsanlegg for papir ved å støvsuge rester og støv.
  • Aspirer på en lokal og kontinuerlig måte av papir og cellulosefibre som frigjøres under prosessering.

Industriell aktivitet i papirfabrikker krever industrielle støvsugere i forskjellige stadier av papir- og pappproduksjonen. Fra normal rengjøring av arbeidsmiljø og maskiner, til mer spesifikke bruksområder, som aspirasjon av rest syrer og cellulosemasse. DU-PUY støvsugere og skrotstøvsugere er designet og produsert for å sikre maksimal sikkerhet for anlegget og for operatører innen bransjer som produserer og behandler papir og papp. Industrielle støvsugere og støvsugere, som skal installeres på maskinen, er noen av sugeløsningene du kan velge for ditt firma.

DU-PUY industrielle støvsugere kan leveres med ATEX-sertifisering for arbeid i områder som er klassifisert som eksplosjonsfare 1, 2, 21 og 22. Denne sertifiseringen garanterer maksimal sikkerhet for arbeidstakere og reduserer faren for brann inne i anleggene drastisk. . Kontakt oss for å finne ut hvordan du holder papirfabrikken ren og trygg.  
Se våre produkt brosjyrer

Hvorfor velg en Industristøvsugere for papir og kartong industrien? Her er tre fordeler:


Reduksjon av nedetid

Papir produksjonsprosessen genererer støv og rester som må fjernes fra arbeidsmiljøet for å unngå muligheten for funksjonsfeil. DU-PUY industrielle støvsugere løser dette problemet ved å redusere behovet for vedlikehold av produksjons maskiner.


Økt sikkerhet

Støv fra papir og cellulose er svært brannfarlig og kan føre til eksplosjoner med uberegnelig skade på maskiner og personell hvis det ikke kontrolleres. ATEX-sertifisert DU-PUY-serien er løsningen som garanterer nødvendig sikkerhet i områder som er klassifisert som eksplosjonsfarlige (1, 2, 21 og 22).


Lavere rengjørings kostnader

Den lokaliserte og kontinuerlige sugingen av papir og cellulosefibre som frigjøres under behandlingen, gjør at arbeidsområdet alltid er rent, noe som sikrer effektivitet, sikkerhet og økt produktivitet.

Tilknyttede produktserier

Ønsker du mer informasjon om våre Industristøvsugere for papir og kartong industrien, et uforpliktende tilbud på kjøp eller leie. Fyll ut skjemaet under eller ring oss på telefon 918 19 800