Næringsmiddelindustrien

Industriell rengjøring for matindustrien.

Landbruksindustrien er regulert av strenge regler om hygiene og sikkerhet for produksjonsanlegget (logistikk, produksjon, lagring). Unnlatelse av å overholde disse reglene innebærer potensielle skader på helse, økonomisk og bedriftsimage.

Hvordan bevares sikkerhet, hygiene og produktivitet.
Trenger du å øke hastigheten og rasjonalisere produksjonsprosessen? I løpet av de siste 50 årene har DU-PUY fått erfaring innen matvaresektoren og i sine mest sikkerhets relaterte ferdigheter, som f.eks.

  • Rengjøring av produksjonsområdet
  • Rengjøring av produksjonslinjer
  • Rengjøring av ovner og laboratorier
  • Transport av pulver og granulat (sukker, kakao, kaffe …)
  • Suging av matavfall (flytende, fast, støvete)
  • Suging av rester og utskjæringer fra emballasje maskiner

I næringsmiddelindustrien er noen råvarer brannfarlige (som korn, mel og sukker). Derfor er det grunnleggende å utstyre arbeidsmiljøer med eksplosjonssikre støvsugere for spesifikk bruk i ATEX-områder. Utstyrt med en industriell støvsuger eller et sentralisert støvsugersystem, vil arbeidsmiljøer ikke bare øke produksjonseffektiviteten, men også redusere risikoen for eksplosjon og forurensning og forbedre arbeidstakernes sikkerhet.

En industriell støvsuger løsning eliminerer risikoen for å gjeninnføre prosesserings rester i produksjons syklusen, og forbedrer kvaliteten på det ferdige produktet betydelig. Det brennes ikke flere smuler eller mel under oppsugingen av glødende materiale under rengjøring av ovnen. Ingen flere eksplosjons risikoer ved rengjøring av korn tørkere: DU-PUY industrielle støvsugere for næringsmiddelindustrien kan tilpasses i henhold til bruks behovet og lages med egenskaper som oppfyller de nødvendige sikkerhetsstandardene

Hvorfor bruke en DU-PUY støvsuger i næringsmiddelindustrien? Her er tre fordeler:


Produksjonseffektivitet

Fra fresing til matproduksjon, fra små til industrielle bakerier, DU-PUY industrielle støvsugere for næringsmiddelindustrien garanterer større effektivitet i logistikk-, lagrings- og produksjonsprosesser, slik at miljøet og maskinene kan rengjøres raskt og effektivt.


Arbeids sikkerhet

I et miljø der fint støv er overvektig, er det viktig å ha høyeffektive filtre og innovative filter rengjørings systemer som garanterer lang levetid til industrielt oppsuging. Den industrielle suge kraften og filtrerings overflaten må passe med maskinen for å sikre perfekte resultater.


Forbrukerens helse

DU-PUY industrielle vakuumløsninger, enten faste sugeenheter på produksjonsmaskiner eller mobil konfigurasjon, eliminerer risikoen for å gjeninnføre produksjonsrester i produksjonssyklusen. Dette forbedrer kvaliteten på det ferdige produktet og sørger for god hygiene i miljøet.

Tilknyttede produktgrupper


Trenger du en industriell støvsugingsløsning? Ikke nøl med å kontakte oss. Vi treffes på telefon 465 02 223 eller benytt kontakt skjemaet under så tar vi hurtig kontakt med deg.