200W Pulserende laser

200W pulserende laser rensemaskin dekker mange rengjørings applikasjoner. Den kan fjerne rust, maling, belegg, oksider, muggsopp og mange andre overflate flekker på nesten alle metaller og enkelte ikke-metaller overflater. Den leveres i en “koffert” for enkel transportering.

Enkel å transportere

200W Pulserende laser har et helt nye bagasje kabinett som er lett og slitesterk. Den gjør det lettere å transportere. Enkelt å tilpasse ethvert transport behov.

Høyeffektiv

Egnet for et bredere spekter applikasjoner som bla. fjerning av rust, rengjøring av motor deler, fjerning av rust, graffiti, maling, lakk mm. Høy ytelses galvanometer skanner, med rask, nøyaktig og stabil skann hastighet for lange perioder med laser rengjøring med høy effekt.

Enkel å bruke

Laser hodet er med enkel struktur og ergonomisk design. Lett å holde og er egnet for langtids arbeid. Flere typer er tilgjengelig og kan spesial tilpasses. Rengjør overflaten jevnt uten å skade underlaget.

Bedre rengjørings effekt

Den nyutviklede spiral laser unngår “zebra” linjene. Rengjør gjevt og effektivt uten å skade underlaget.

200W Pulserende laser bestråler overflaten av objektet med en diskontinuerlig pulserende laserstrålen noe som gjør at den raskt fordamper flekkene på overflaten (nanosekund-grad).

Ønsker du å vite mer om vår 200W Pulserende laser eller et uforpliktende møte. Ring oss på telefon 918 19 800 eller fyll ut kontaktskjemaet under så tar vi kontakt så hurtig som mulig.