Industristøvsugere for sement industrien

Sementstøv er en av de farligste støvene for menneskers helse. Langvarig innånding eller inntak av sementstøv kan forårsake alvorlige helseproblemer på både kort og lang sikt (luftveisproblemer, hudirritasjon eller fordøyelsesproblemer). Bruk av personlig verneutstyr (personlig verneutstyr) som masker og vernebriller utgjør det første beskyttelsesnivået mot betongstøv. Grundig rengjøring av arbeidsplassen gjør at du kan redusere helserisikoen som skyldes innånding av dette støvet.

Forebygging av helserisiko i sement fabrikker

Det er viktig å forebygge helserisiko for arbeidstakere gjennom forsiktig rengjøring av arbeidsplassen. Hele sektoren industrien er enige om definisjonen av den mest effektive løsningen for dette problemet er industrielle støvsugere.

Enten du trenger et fast sugesystem eller en kompakt og mobil løsning, kan DU-PUY følge hver avdeling i produksjonen din mot en optimalisering av ressursene. Våre eksperter har jobbet i samarbeid med fagpersoner i din sektor i mer enn 50 år og er helt klar over behovene i din sektor. Knusing, råsliping, passering i ovnen, transport. Den historiske ekspertisen til DU-PUY garanterer deg en enkel, effektiv og kompetent produksjonsprosess.

DU-PUY industrielle støvsugere for sementfabrikker er i stand til å generere høye sugeeffektverdier og garantere svært effektive støvfiltreringssystemer, spesielt designet for veldig klebrig materialer, akkurat som sementstøv.  Se våre produkt brosjyrer

Hvorfor en Industristøvsugere for sement industrien? Her er tre fordeler:


Sikkerhet og helse i sementfabrikken

Kontinuerlig sug av store mengder materiale, spesielt av emballasjegenskapene som sement og betongstøv, begrenser helserisiko som luftveisproblemer, hudirritasjon eller fordøyelsesproblemer.


Kontinuerlige sug og kraftig styrke

Det innovative og kraftige pneumatiske systemet (6 BAR) for automatisk filterrengjøring gjør det mulig å støvsuge kontinuerlig uten å måtte regenerere eller bytte ut filtrene manuelt.


Sentralisert sugesystem

Et sentralisert sugesystem er ideelt for store sementfabrikker. Det gjør det mulig å støvsuge på en optimal måte. Noe som letter arbeidet med fjerning av materialet på flere punkter i anlegget, forbedrer arbeids ytelsen og reduserer vedlikeholdskostnadene.

Tilknyttede produktserier

Ønsker du mer informasjon om våre Industristøvsugere for sement industrien, et uforpliktende tilbud på kjøp eller leie. Fyll ut skjemaet under eller ring oss på telefon 918 19 800