Bransjeløsninger

En unik støvsuger løsninger for alle industrier


En unik støvsuger løsninger for alle industrier. Som profesjonell innen ditt felt vil du absolutt ikke godta noe kompromiss angående vedlikehold av maskiner og verktøy.

Så det er derfor DU-PUY har forpliktet seg til å innovere og foreslå et stadig voksende utvalg av industrielle støvsugere i over femti år.

Takket være det brede utvalget av modeller – fra de mest allsidige til de mest spesialiserte – kan DU-PUY tilby deg løsninger som er i stand til å støvsuge alle typer materialer.

Vi er stolte av å konstatere at det ikke er noe materiale som produktene våre ikke kan støvsuge.

Hver og en av DU-PUY produktseriene av industristøvsugere har blitt studert og designet i detalj for å møte de spesifikke behovene til fagpersoner fra de mest forskjellige bransjene: mat, papir, sement, kjemisk, farmasøytisk, stålverk, rengjøringsfirma, tre, mekanikk, OEM plast, sandblåsing, tekstil, glass. DU-PUY tilbyr også en rekke ATEX-sertifiserte industrielle støvsugere som er egnet til bruk i farlige omgivelser.

Vennligst besøk vår del av nettstedet dedikert til din bransje eller be salgsteamet vårt for mer informasjon. Oppdag fordelene og løsningene du kan få ved å bruke et DU-PUY-produkt!

Industristøvsugere til ethvert behov


Sikkerhet

Sikkerhet er vår prioritet. DU-PUY industrielle støvsugere (ATEX-serien og ikke) er designet og sertifisert for å sikre maksimal sikkerhet mot eksplosive og / eller giftige farer med vakuummaterialer.


Kraftige, pålitelige og robuste

Hos DU-PUY lager vi industrielle støvsugere hver dag, hvis styrke er oppmerksomhet på detaljer, solid stål og plast. DU-PUY garanterer de kraftigste og mest pålitelige motorene på markedet hittil.


Komplett sortiment

Fra store bedrifter til små laboratorier er DU-PUYs merverdi fleksibiliteten i produksjonen. Vi garanterer et håndverksnivå som oppfyller alle personlige forespørsler, selv for de mest krevende kundene.

Alle bransjer


Ønsker du mer informasjon om En unik støvsuger løsninger for alle industrier, et uforpliktende tilbud på kjøp eller leie. Fyll ut skjemaet under eller ring oss på telefon 918 19 800