Industrielle støvsugere for næringsmiddelindustrien

Næringsmiddel industrien

Industrielle støvsugere for næringsmiddelindustrien

Næringsmiddelindustrien er regulert av strenge regler om hygiene og sikkerhet for produksjonsanlegget (logistikk, produksjon, lagring). Unnlatelse av å overholde disse reglene innebærer potensielle skader på helse, økonomisk og bedriftsimage.

Hvordan bevares sikkerhet, hygiene og produktiviteten?

Trenger du å øke hastigheten og rasjonalisere produksjonsprosessen? I løpet av de siste 50 årene har DU-PUY fått stor erfaring innen matvaresektoren. Som for eksempel:

  • Rengjøring av produksjonsområdet og linjer
  • Rengjøring av ovner og laboratorier
  • Transport av pulver og granulat (sukker, kakao, kaffe …)
  • Oppsuging av matavfall (flytende, fast, støvete)
  • Oppsuging av utslipp og avskjær fra emballasje maskiner


Hvordan bevares sikkerhet, hygiene og produktiviteten?

I næringsmiddelindustrien er noen råvarer brannfarlige (som korn, mel og sukker). Derfor er det grunnleggende å utstyre arbeidsmiljøer med eksplosjonssikre støvsugere for spesifikk bruk i ATEX-områder. Utstyrt med en industriell støvsuger eller et sentralisert støvsuger system vil arbeidsmiljøer ikke bare øke produksjons effektiviteten, men også redusere risikoen for eksplosjon og forurensning og forbedre arbeidstakernes sikkerhet.

En skreddersydd industriell støvsuger løsning.

En industriell suge løsning eliminerer risikoen for å gjeninnføre prosesserings rester i produksjons syklusen, og forbedrer kvaliteten på det ferdige produktet betydelig. Ikke flere smuler eller brent mel når du støvsuger glødemateriale under rengjøring av ovnen. Ingen flere eksplosjonsrisikoer ved rengjøring av korntørkere: DU-PUY industrielle støvsugere kan tilpasses i henhold til bruksbehovet og produseres med funksjoner som oppfyller de nødvendige sikkerhetsstandardene.  Se våre produkt brosjyrer

Hvorfor en Industrielle støvsugere for næringsmiddelindustrien? Her er tre fordeler:


Produksjonseffektivitet:

Fra fresing til matproduksjon, fra små ovner til industrielle bakerier, DU-PUY industrielle støvsugere for næringsmiddelindustrien garanterer større effektivitet i logistikk, lagring og produksjonsprosesser, noe som muliggjør rask rengjøring av miljøer og maskiner og effektivt.


Arbeids sikkerhet:

Når du arbeider med veldig fine pulvere, er effektiviteten til filtrene og de innovative filterrengjøringssystemene avgjørende for å sikre støvsugeren lang levetid. Det er viktig at kraft- og filteroverflaten til industristøvsugeren er tilstrekkelig for maskinen som overflatebehandlingen skal utføres med, for å sikre maksimal ytelse.


Hygiene og helse:

DU-PUY-løsninger for industriell utvinning, både på maskinen og i mobilkonfigurasjon, eliminerer risikoen for å gjeninnføre prosesseringsrester i produksjonssyklusen, og forbedrer kvaliteten på det ferdige produktet betydelig og sørger for riktig sanitet i produksjonsmiljøene.

Tilknyttede produktserier

Ønsker du mer informasjon om våre industrielle støvsuger for næringsmiddel industrien, et uforpliktende tilbud på kjøp eller leie. Fyll ut skjemaet under eller ring oss på telefon 918 19 800