Industri støvsugere for metall og stål industrien

Industri støvsugere for metall og stål industrien

Under bearbeiding av stål, i støperier og stålfabrikker, produseres det store mengder pulver og faste stoffer hver dag.

For ikke å redusere produksjonseffektiviteten er det viktig å ha riktig utstyr, slik at maskinene alltid kan operere med maksimal kapasitet.

Tung industri trenger kraftige støvsugermaskiner som tåler tunge arbeidshastigheter og vanskelige forhold.

HVORDAN DU KASSER BEHANDLINGSRESTER? Det viktigste kravet: En rask fjerning av store mengder tungt støv som hindrer produksjonsprosessens forskjellige stadier (masovner, lagringsområder, transportbånd, støpe-, formings-, sandblåsemaskiner osv.).

Fjerning og håndtering av dette støvet, ofte veldig klumpete, er ikke bare en nødvendighet, men også en prioritering for å unngå produksjonsstopp og ikke for å svekke arbeidstakernes helse. Den raskeste og mest pålitelige løsningen for fjerning av disse materialene er ved bruk av industriell støvsuging.

DU-PUY Industrielle støvsugere er robuste, pålitelige og holdbare

DU-PUY har mer enn 50 års erfaring innen støperi og stålfabrikk. Fra kompakte til store støvsugere, kan du velge uten å gå på kompromiss med kraften, smidigheten og kapasiteten.Risikoen i denne sektoren skyldes smelting, støy, høy varme, uforsiktighet og hovedsakelig fra støv. Hovedproblemet er nettopp pusten av disse pulverene, som skyldes metallbehandling, noe som kan skade luftveiene og forårsake yrkessykdommer og svulster. Du-puy for å eliminere risiko produserer sugesystemer spesielt designet for støperier.

Våre industrielle støvsugere for støperier og stål fabrikker er utstyrt med stor kraft (opptil 25 KW), noe som muliggjør rask fjerning av store mengder støv, metall skrap (selv ved høye temperaturer) og sand rester uten behov for avbryte produksjons syklusen.  Se våre produkt brosjyrer

Når sugvolumet av støv og faste stoffer er betydelig nok til å gjøre kapasiteten til støvsugerbeholderen utilstrekkelig, er det mulig å øke oppsamlingskapasiteten ved hjelp av en separator på hjul (modeller opptil 1000 liter tilgjengelig), noe som gjør det lettere å håndtering og fjerning av støvsugede materialer.

La oss oppsummere! DU-PUY industrielle sugesystemer innen stål og støperi gir deg disse fordelene:

  • Tidsbesparende
  • Lavere vedlikeholdskostnader
  • Gjenvinning av store mengder materialer
  • En drastisk økning i sikkerheten i arbeidsmiljøet ditt

Hvorfor en Industri støvsugere for metall og stål industrien? Her er tre fordeler:


Produksjonseffektivitet

Under bearbeiding av stål produseres det store mengder pulver og faste stoffer hver dag. Hvis de ikke administreres ordentlig, kan de kompromittere produksjonssyklusene og føre til uventede og høye vedlikeholdskostnader. DU-PUY støvsugere beskytter deg mot denne risikoen.


Redusert nedetid

Det automatiske motstrømsfilterrensningssystemet (PN-systemet) opprettholder maksimal effektivitet for filtrene takket være en trykkluftstråle som rengjør filtrene med jevne mellomrom, og forhindrer tilstopping og sug av effekttap.


Seperatorer

DU-PUY har også løsningen når støv volumet og det faste stoffet som skal støvsuges er betydelig, eller når det er nødvendig å støvsuge materiale på vanskelig tilgjengelige steder: hjulavskillere (med beholdere opptil 1000 liter kapasitet) og sentraliserte suge systemer.

Tilknyttede produktserier

Ønsker du mer informasjon om våre Industri støvsugere for metall og stål industrien, et uforpliktende tilbud på kjøp eller leie. Fyll ut skjemaet under eller ring oss på telefon 918 19 800